BladeNfun

Najčešća pitanja

BladeNFun sportski klub nalazi se na adresi 7. jula broj 21, u Beogradu. Prostire se na površini od 100 m2 i raspolaže sa sedam modernih staza za bacanje noževa koje poseduju sigurnosnu opremu. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman različitih vrsta noževa, sekira i šurikena. U sklopu sportskog kluba nalazi se i terasa gde se možete odmoriti, popiti svoje omiljeno piće i uživati u predivnom pogledu.

  • Ukoliko ste punoletna osoba ostvarujete pravo na samostalno korišćenje usluga sportskog kluba BladeNFun. Maloletna lica koja imaju navršenih 15 godina mogu koristiti naše usluge uz konstantno prisustvo odgovornog lica i u kontrolisanim uslovima.
  • Bez obzira da li se gađa uz pomoć noža, sekire ili šurikena; potrebno je da osoba bude opuštena i da sluša savete koje joj daju naši instruktori.
  • Naravno, moguće je doneti i koristiti svoje lične noževe, sekire i šurikene. Neophodno je da ovi instrumenti imaju zaobljen rezni deo kako ne bi došlo do povreda.
  • Nije potrebno bilo kakvo prethodno znanje i iskustvo. Naši instruktori će Vam omogućiti da na zabavan i bezbedan način uživate u ovoj ekstremnoj aktivnosti.
  • Ukoliko dolazite samostalno sa jednim ili dva pratioca, nije potrebno najaviti dolazak. Ali u slučaju da dolazite u prisustvu više od tri osobe poželjno je da unapred rezervišete svoj termin.
  • Poželjno je da osoba prilikom gađanja ima duge pantalone i obuću zatvorenog tipa.
  • Član kluba može postati bilo koje punoletno lice koje će proći osnovnu obuku i dobiti svoj personalni dogtag i na taj način savladati nove veštine i ostvariti posebne članske pogodnosti.

Paketi

Odaberite paket uz pomoć koga ćete se na inovativan način zabavitive što treba da uradite jeste da izaberete termin za vaš team building, a organizaciju 

Team Building

Garantujemo Vam pre svega sigurnost, druženje i zabavu. Sve što treba da uradite jeste da izaberete termin za vaš team building, a organizaciju prepustite nama

Najčešća pitanja

Klikom na dugme ispod pročitajte neka od najčešćih pitanja koja nam postavljaju naši klijenti. Klikom na dugme ispod možete pročitati odgovore na najčešća pitanja

Gift card

Naša pokon karitica omogući će Vam da nezaboravno iskustvo u sportskom klubu BladeNFun podelite sa svojim prijateljima i članovima porodice tokom cele godine..