BladeNfun

O nama

BladeNFun sportski klub nalazi se na adresi 7. jula broj 21, u Beogradu. Prostire se na površini od 100 m2 i raspolaže sa sedam modernih staza za bacanje noževa koje poseduju sigurnosnu opremu. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman različitih vrsta noževa, sekira i šurikena. U sklopu sportskog kluba nalazi se i terasa gde se možete odmoriti, popiti svoje omiljeno piće i uživati u predivnom pogledu.

VELIKI IZBOR NOŽEVA

Ideja i koncept

Ideja za osnivanje ovog sportskog kluba dolazi iz velike dečije ljubavi prema noževima i „zvezdicama“. Cilj nam je da postanemo sportski klub koji će preuzeti vodeću ulogu u ekstremnim sportskim aktivnostima, sa akcentom na zabavu i kreativnost. Glavni moto nam je stvaranje pozitivne sredine, u kojoj ćete moći da se oslobodite stresa na zabavan način, a da pritom naučite nešto novo.

Koncept sportskog kluba BladeNFun leži u pružanju početne i napredne obuke za bacanje noževa, ali i u proveri sposobnosti samih posetilaca. Članovi kluba mogu učestvovati u takmičenjima koja obuhvataju  bacanje noževa, sekira i šurikena. Uz pomoć instruktora moći ćeš da na profesionalan i zabavan način  poradiš na svojoj kordinaciji, samopouzdanju, ali i da unaprediš svoje veštine gađanja. Samo jedan klik te deli od nezaboravnog iskustva, koje smo sigurni da ćeš prepričavati svima.

Gift card

Naša pokon karitica omogući će Vam da nezaboravno iskustvo u sportskom klubu BladeNFun podelite sa svojim prijateljima i članovima porodice tokom cele godine.

Paketi

Odaberite paket koji najviše odgovara Vašim potrebama po pristupačnoj ceni uz instrumente za bacanje koji Vam odgovaraju!

Basic paket obuhvata 3x mesečno termin i iznosi 2.000 rsd

Basic plus paket obuhvata 5x mesečno termin i iznosi 3.000 rsd

Premium paket obuhvata 10 x mesečno termin i iznosi 5.000 rsd

*u okviru svakog paketa možete kombinovati instrumente gađanja

Pratite nas

Paketi

Odaberite paket uz pomoć koga ćete se na inovativan način zabavitive što treba da uradite jeste da izaberete termin za vaš team building, a organizaciju 

Team Building

Garantujemo Vam pre svega sigurnost, druženje i zabavu. Sve što treba da uradite jeste da izaberete termin za vaš team building, a organizaciju prepustite nama

Najčešća pitanja

Klikom na dugme ispod pročitajte neka od najčešćih pitanja koja nam postavljaju naši klijenti. Klikom na dugme ispod možete pročitati odgovore na najčešća pitanja

Gift card

Naša pokon karitica omogući će Vam da nezaboravno iskustvo u sportskom klubu BladeNFun podelite sa svojim prijateljima i članovima porodice tokom cele godine..